Snart lanseras medlemsprogrammet

DESIGN THINKING
LEADERSHIP

Innovativt tänkande - banbrytande resultat

Framgångsrik innovation
med Design Thinking

Jag heter Helena Frisk och är innovationspedagog. Låt mig bygga upp din kompetens i innovation med praktiska färdigheter i Design Thinking och kreativ facilitering.
Med dessa färdigheter kan du:
- Leverera tjänster som tillgodoser viktiga kundbehov.
- Lösa angelägna problem i verksamheten.
- Leda dig själv och andra genom innovationsprocesser.
- Utveckla din innovationsförmåga och orientera ditt tänkande för framtida möjligheter.

FYLL PÅ DIN KOMPETENS MED KREATIVA VERKTYG

Design Thinking IRL

Kurserna "In Real Life" erbjuder fördjupat arbete med Design Thinking-processen i team. Du upptäcker din innovativa förmåga genom samskapande, diskussioner och praktiska teamuppdrag.

Design Thinking online

Onlinekurserna är för dig som vill ha nära till din utbildning och kanske integrera den med din arbets-vardag. Välj mellan livekurser, distanskurser och coachande intensivkurser.

Design Thinking Leadership

I programmet har du möjlighet att bygga upp en solid Design kompetens i Design Thinking. Du lär dig leda, designa och verka i processer där innovation har en framträdande roll.

"Stort tack för en väldigt bra kurs! Jag har gått massor av onlineutbildningar på olika plattformar men denna var definitivt en av de bättre. En eloge för innehållet och ditt otroligt pedagogiska och trevliga material i både filmer texter och uppgifter. Lätt och roligt att arbeta med och en extra guldstjärna till dig." 

Thomas Boström
Byråchef/projektledare, Grand North

"Jag vill tacka dig för en jättebra kurs, och med dig som ledare för denna. Det märks att du har arbetat länge med dessa frågor och har både i materialet på plattformen och i dina presentationer och svar varit väldigt, både tydlig och inspirerande. Jätteroligt att få tagit del av detta!"

Carl Baxelius
enhetschef, Migrationsverket

"Arbetsgruppen och SKR är mycket nöjda med resultatet och flertal av projektdeltagarna planerar att deltaga i Creosas fristående digitala utbildningar."

Stina Nyman
Projektledare SKR

 "Vill passa på att ge dig en eloge för hög klass på utbildningen.
Tydligt, relevant och konkret.

Kristina Heneryd

BOKEN OM DESIGN THINKING ÄR NOMINERAD TILL ÅRETS PROJEKTLEDARBOK 2024

Priset för Årets Projektledarbok är instiftat av Svenskt Projektforum. Juryn bedömer hur aktuella böckerna är, hur lätta de är att ta till sig samt om de tillför något nytt. Boken måste beröra något som direkt kan användas inom projektområdet, det kan vara en bok direkt riktad till projektledare eller projektmedarbetare men det kan också beröra områden som t.ex kommunikation, teamutveckling eller ledarskap. Vinnaren utses i april 2024. 

Design Thinking och konsten att bemästra hajar är för dig som behöver utveckla dina produkter eller tjänster, lösa komplexa problem eller designa bättre kundupplevelser. Den förklarar på ett pedagogiskt sätt hur du kan ta dig an olika typer av problem med ett användarcentrerat och experimentellt förhållningssätt. Boken går igenom alla delar i Design Thinking och kombinerar teorin med praktiska instruktioner, exempel och verktygsmallar.

Ett genomgående tema i boken är hur vi kan använda det okända som partner i den kreativa processen. Genom berättelser från populärkulturen, konsten och myterna visar Helena Frisk hur vi med hjälp av det okända kan vidga gränserna för det möjliga, involvera hjärtat i våra lösningar och få kraft att förverkliga våra visioner.

Boken ger:
- En tydlig modell för att arbeta strukturerat med Design Thinking.
- Beskrivningar av aktiviteter och övningar.    
- Instruktioner för processdesign och workshopledning.
- Tips på att forma kreativa team.
- Inspiration för dig som vill utveckla dina kreativa färdigheter och bli en modig designtänkare.

Pris: 445 kr
Frakt 76,07 kr